ONZE WINKEL & CONTACT

Als je op zoek bent naar een nieuw zakmes, katana, multitool, houtsnijmessen, koksmes of naar een vintage scheermes, dan moet je langs bij The Old Man Knives & Tools in Amsterdam. We hebben bijna alle soorten knives & tools, van messen en slijpstenen tot zwaarden en kruisbogen. We werken al jaren samen met alle grote merken, zoals Böker, Spyderco, Buck en Victorinoc die met lof over ons spreken, door onze mooie tentoonstelling en professionele service. Naast deze topmerken, werken we ook nauw samen met een van de meest prestigieuze merken op de makt, Rockstead. The Old Man Knives & Tools heeft het grootste assortiment aan Rockstead messen in Europa. We zouden je hier graag meer over willen vertellen in onze winkel op de Damstraat, Amsterdam.

Naast onze messen hebben we ook een groot aanbod aan tools die kunnen helpen, als je een weekje gaat kamperen in de Ardennen. Van zaklampen en vuurstarters tot verrekijkers, paracords en karabijnhaken, alles wat je nodig hebt om te survivallen of kamperen kan je bij The Old Man Knives & Tools vinden.

Naast ons unieke assortiment staan wij ook voor deskundigheid en productkennis. Als je een messenverzamelaar bent of een keertje komt kijken in Amsterdam. Maakt voor ons geen verschil. Wij leggen met passie en plezier uit, wat elk product in onze winkel zo bijzonder maakt. Elk mes heeft andere functies en eigenschappen en dus een eigen verhaal en wij adviseren u graag over wat bij uw wensen past. 

Verder zijn wij ook geïnteresseerd in het kopen van uw oude vintage messen. Meer hierover vind u hier.

Neem een kijkje in onze winkel hier, of kom langs onze winkel op Damstraat 16 (de trap omhoog) in het mooie hart van Amsterdam!

 

Openingstijden

*Tijden kunnen verschillen op feestdagen

Maandag            10:00  -  18:00
Dinsdag              10:00  -  18:00
Woensdag          10:00  -  18:00
Donderdag         10:00  -  21:00
Vrijdag                10:00  -  18:00
Zaterdag             10:00  -  18:00
Zondag               12:00  -  18:00

We staan voor je klaar om te helpen met product vragen, advies en andere zaken.

   NEEM CONTACT OP
   WINKEL INFORMATIE

   We horen graag van je! Neem contact op of kom langs voor deskundig advies en al je vragen.

   The Old Man Knives & Tools
   Damstraat 16
   1012JM Amsterdam

   Email: knivesandtools@theoldman.com
   Tel: +31 (0) 20 627 0043

   De cookie instellingen op deze website staan ingesteld op 'sta alle cookies toe' om de beste winkel ervaring te bieden. Klik 'Accepteer' om te blijven winkelen op deze site.
   You have successfully subscribed!