The Old Man Knives en Tools winkel Amsterdam

Naast onze webshop is onze fysieke winkel, in de Damstraat, het hart van Amsterdam, al jaren een go-to plek voor iedere liefhebber van messen en accessoires. In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreide collectie producten voor de outdoor specialist, kampeerder en de kok. Deze collectie bevat onder meer Leatherman, Swiss Army messen, Fenix zaklampen en komplete messensets voor koks in de horeca. Wij hebben het allemaal! De fans van allerlei soorten siermessen en zwaarden zullen ook niet teleurgesteld zijn! Van Kill Bill of The Walking Dead zwaarden, tot andere fantasie ornamenten.


Ons professionele en deskundige personeel op de vloer adviseert u graag over onze huidige selectie. De fysieke winkel is drukbezocht en knus. Het centrum van Amsterdam, de Dam, het koninklijke paleis, maar ook de Wallen bevinden zich om de hoek. Hier zijn wat foto's om een impressie te krijgen over de atmosfeer in de winkel.

Hopelijk verwelkomen wij u binnenkort in onze winkel!

De cookie instellingen op deze website staan ingesteld op 'sta alle cookies toe' om de beste winkel ervaring te bieden. Klik 'Accepteer' om te blijven winkelen op deze site.
You have successfully subscribed!