World-wide Shipping

Wij gaan verhuizen! Klik hier voor meer informatie

Valuta
Taal

Lieve mensen, Trouwe klanten,

Het is zover! Wij gaan verhuizen! Na jarenlang met onze messenwinkel op de eerste verdieping van Damstraat 16 te hebben gezeten, is het tijd voor een nieuwe plek. Wij verplaatsen de messenwinkel van Damstraat 16 naar Oude Hoogstraat 35. Op vrijdag 19 april aanstaande zijn we voor het laatst open in de Damstraat, en maandag 22 april voor het eerst op Oude Hoogstraat 35. Geen zorgen, dat is op een steenworp afstand van onze huidige plek, en we blijven dus net zo centraal en goed bereikbaar! Het doel van deze verhuizing is dan ook niet om uit het centrum te verdwijnen, maar juist om een sterkere positie in te nemen in het centrum van Amsterdam. In ons nieuwe pand zitten we op de begane grond in plaats van op de eerste verdieping, en daarmee zullen we als messenwinkel duidelijker te herkennen zijn.
              Als bedrijf blijven wij ook op de nieuwe locatie onderdeel van het grotere Old Man winkelbedrijf, waarvan ook de Boardsports winkels op Damstraat 14 en Rijnstraat 205, en de rookwarenwinkel op Damstraat 16 onderdeel zijn. Echter, met onze nieuwe winkel gaan we wel voor een frisse uitstraling, en daarbij horen een nieuwe naam en een nieuw logo. Vanaf maandag 22 april verandert The Old Man Knives and Tools in Staalhardt. Deze nieuwe naam reflecteert onze liefde voor het product dat wij verkopen en is tegelijkertijd een knipoog naar de naam van het bedrijf waaruit de Old Man ooit is ontstaan, Eberhardt Aziatische Kunst. Eberhardt is dit jaar precies 100 jaar geleden opgericht, wel zo toepasselijk dus! Ons nieuwe logo zie je hierboven.
              Hoewel het voor ons allemaal even wennen zal zijn, gaan we zorgen dat iedereen zich op de nieuwe locatie snel thuis zal voelen. We gaan namelijk gewoon door met waar we goed in zijn, en waar we ons de afgelopen decennia in hebben gespecialiseerd. Wij blijven dus dé winkel in Amsterdam voor kundig en enthousiast advies over kwaliteitsmessen voor outdoor liefhebbers, EDC-freaks en verzamelaars! Voor een groot assortiment van merken als Spyderco, Böker, Benchmade, Buck, Leatherman, CRKT en Cold Steel ben je dus ook op Oude Hoogstraat 35 op het juiste adres. Daarnaast gaan we proberen ons keukenmessen assortiment verder uit te bouwen, maar bovenal zullen we doorgaan met het inkopen van tweedehands bijzonderheden uit verzamelingen. Het afgelopen jaar hebben we al een hoop mensen blij kunnen maken met niet langer geproduceerde messen van onder andere Spyderco, Gerber, Al Mar, Puma, SOG en Cold Steel. We staan te popelen om hiermee door te gaan!
              Komende week, van 15 t/m 19 april, zijn we nog open in de Damstraat, maar zijn we al wel voorzichtig aan het inpakken. Voor iedereen die nog even afscheid wil komen nemen van onze oude stek hebben we goed nieuws. Van 15 t/m 19 april geven we 15 procent verhuiskorting op ons hele assortiment. Kom dus vooral nog even langs, we hebben nog genoeg moois! Vervolgens staan we op zaterdag 20 april met een stand op de Dutch Knife Exhibition in Houten. Kom ons daar ook vooral bezoeken, het belooft een hele gave show te worden! In Nederland hebben we niet veel van dit soort evenementen, dus voor messenminnend Nederland is dit eigenlijk een must. Op maandag 22 april gaan we dan voor het eerst open op de Oude Hoogstraat 35. Hoewel we vanaf dan al wel volgens onze normale openingstijden open gaan, komt de officiele opening later. De winkel is namelijk al wel klaar voor gebruik, maar nog niet helemaal af. De uitnodiging voor de officiële opening volgt dus nog, hou onze mails en social media kanalen dus in de gaten! Voor nu willen we graag iedereen bedanken voor de trouwe steun en gezelligheid de afgelopen jaren! We zien jullie allemaal graag weer terug in de nieuwe winkel, of natuurlijk daarvoor nog even in de oude winkel of op de DKE. Tot dan!eel

Hartelijke groeten en tot snel,

 Het winkelteam van Staalhardt/The Old Man Knives and Tools