World-wide Shipping

Wij gaan verhuizen! Klik hier voor meer informatie

Valuta
Taal

Timeless Treasures: Our Vintage Knife Collection

Klaar voor een knaller uit het verleden? ⌛

Welkom bij onze blog over onze uitgebreide vintage messen collectie! We hebben onlangs een vintage messencollectie in handen gekregen en we zijn erg verheugd om deze met jullie te delen. Als je een passie hebt voor vintage messen en geïnteresseerd bent in de geschiedenis en het vakmanschap erachter, dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag nemen we je mee op een reis door de tijd terwijl we enkele van onze meest fascinerende vintage messen verkennen. Elk mes heeft zijn eigen unieke verhaal en we zijn enthousiast om ze met jou te delen. Dus, laten we beginnen!

De collectie is echt opmerkelijk en heeft een aantal geweldige oude en zeldzame messen in de inventaris.

Als je een fan bent van Kershaw, heb je gelukd. De collectie bevat drie Kershaw Special Agents en een meer obscure Kershaw Sea Hunter 1008. De collectie bevat drie Kershaw Troopers (inclusief koffer), 

De Kershaw Trooper 1007

Het Kershaw Trooper 1007 mes is een ware klassieker. Met zijn slanke profiel en zorgvuldig ontworpen lemmet, combineert dit mes functionaliteit met elegantie. Of je nu bezig bent met outdoor activiteiten of gewoon een veelzijdig mes nodig hebt voor dagelijks gebruik, de Kershaw Trooper 1007 is een must-have voor elke messenliefhebber.

Kershaw Special Agent

Dit indrukwekkende mes, de Kershaw Special Agent, is een tijdloos stuk vakmanschap. Met een stevig lemmet, geweldige balans en een ergonomisch gevormd handvat, is dit mes ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers. Of je nu een avonturier, een jager of een verzamelaar bent, de Kershaw Special Agent is een betrouwbare metgezel die je niet teleur zal stellen.

Kershaw Sea Hunter 1008

Voor degenen die affiniteit hebben met de zee en de onderwaterwereld, is de Kershaw Sea Hunter 1008 een droom die uitkomt. Dit duikmes is gebouwd met een roestvrijstalen lemmet en een stevig handvat dat bestand is tegen de elementen.

Van de ene icoon uit de Amerikaanse messenwereld naar de andere. Buck Knives is aan de beurt. De collectie bevat 7 verschillende modellen van Buck, waarvan 3 uit een serie. Een klassieke Buck 110 (deze is al verkocht), twee Buck kalinga's, Buck Bijl, Buck Akonua (ook al verkocht) en de Buck Wild Bill Cody Tracks series.

Buck Kalinga's

De Buck Kalinga is een waar meesterwerk van vakmanschap. Met zijn unieke gebogen lemmet en het gebruik van hoogwaardige materialen, is dit mes een eerbetoon aan de traditionele jachtstijl. Of je nu een jager bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder verzamelobject, de Buck Kalinga zal je zeker bekoren met zijn uitstraling.

Buck Bijl

Wij hebben nog weinig informatie over deze bijl kunnen verkrijgen

Buck Wild Bill Cody Tracks Serie 

De Buck Wild Cody Tracks serie is een eerbetoon aan de beroemde Amerikaanse cowboy en spoorzoeker Buffalo Bill Cody. Met zijn authentieke westernstijl en uitstekende vakmanschap is dit mes niet alleen een functioneel gereedschap, maar ook een waardevol verzamelobject voor liefhebbers van de Amerikaanse geschiedenis. De gelimiteerde en genummerde Buck Wild Bill Cody Tracks serie komt in drie stijlen; de wolf, de grizzly beer en het zwijn. Elk mese heeft de kop van het best aan de onderkant van het mes en de pootafdruk uitgesneden uit het lemmet.

Puma Tony Lennartz GEK & Europe

 

De Puma GEK & Europe zijn gedesigned door legendarische messenmaker Tony Lennartz. Beide messen hebben hetzelfde model, maar de GEK is de grotere versie van de Europe. De messen zijn gesmeed uit een stuk staal dit maakt tot een unieke brute look, waar elke verzamelaar van smult.

Beretta Airlight

De Beretta Airlight is een elegant en veelzijdig zakmes dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een slank profiel en een hoogwaardig lemmet. Het is een fijn vouwmesje die lekker in je hand valt. Wij hebben er 2 verkregen.

Winchester Bowie Mes

Een van onze coolste vangsten is de Winchester Bowie Mes. Deze kwam bij ons binnen in geweldige staat, bij zowel het mes als de schede. De unieke details op het mes en schede is het al waard. Je kan er uren naar kijken. Het Winchester Bowie Knife is een andere beroemde interpretatie van het iconische Bowie-mes. Met zijn imposante formaat en uitstekende kwaliteit is dit mes een eerbetoon aan de Amerikaanse wapenfabrikant Winchester. Of je nu een verzamelaar bent of op zoek bent naar een mes met een historisch verhaal, het Winchester Bowie Knife zal je niet teleurstellen.

Volg de Blog!

De komende weken vertellen we je meer over de stukken in deze collectie. Dus blijf op de hoogte voor gedetailleerde Deep Dives over deze vintage messen!

Op dit moment is de collectie alleen verkrijgbaar in onze winkel. Kom langs als je het van dichtbij wilt bekijken.

Als jij nog vintage messen heebt waar je van wilt, klik dan hier en vul het formulier in voor het verkopen van uw oude messen.